OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Ochrana a zpracování osobních údajů, práva dotčené osoby

GDPR (ve formátu .pdf)

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotčená osoba společnosti JKR servis s.r.o., se sídlem Vinec 43, 293 01 Mladá Boleslav, IČ: 27244831, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 107240 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:

  • jméno a příjmení
  • adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • číslo účtu

Jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem prodeje zboží, vrácení zboží a reklamace zboží. Tyto údaje budou správcem a provozovatelem zpracovávány po dobu 2 let.

 

Zpracování osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotčená osoba svůj výslovný souhlas s výše uvedeným zpracováním. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět.

 

Práva na opravu, zapomenutí a přístup k osobním údajům dotčené osoby

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má dotčená osoba právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Ve Vinci, dne 31.3.2020

JKR servis s.r.o.

 

Kontakt

Ráj dětského obouvání
a odívání
Retail Park Na Radouči
Mladá Boleslav

GPS souřadnice:
50°26'9.8"N 14°54'40.0"E
prodejna
+420 773 803 431
+420 774 490 748